Ström & Gulliksson söker paralegals till Stockholm och Malmö/Lund

Som paralegal hos Ström & Gulliksson är du en uppskattad medarbetare och en viktig länk till våra externa kontakter. Vi värdesätter ditt engagemang, din serviceförmåga och din språkkänsla. Nu söker vi paralegals till våra kontor i Stockholm och Malmö/Lund.

Jobbet som paralegal innebär en omväxlande vardag där du kan kombinera ett spännande arbete med stora möjligheter till utveckling. Du får samarbeta tätt med våra patentkonsulter och självständigt administrera och koordinera patentärenden. Söker du dessutom ett arbetsklimat som präglas av såväl prestigelöshet som höga ambitioner är Ström & Gulliksson rätt plats. Här jobbar du i ett team där service och engagemang för våra klienter är lika självklart som arbetsglädje och möjlighet att ha balans i livet.
I Stockholm jobbar vi i vackra lokaler i en anrik fastighet på Östermalm. I Malmö sitter vi i Glasvasen med centralt läge precis vid Malmö C och i Lund i Ideon Gateway med milsvid utsikt över Lundaslätten.

Arbetsbeskrivning. I rollen som paralegal får du:

  • samarbeta tätt med våra patentkonsulter
  • självständigt administrera och koordinera patentärenden
  • kommunicera med såväl svenska som utländska klienter, ombud och myndigheter
  • hantera registrering och bevakning av svarsfrister, ärenderegistrering, överlåtelser m.m.
  • fakturera samt bistå med allmän administration.

Kvalifikationer och egenskaper

  • Vi söker dig som är driven, engagerad och serviceinriktad.
  • Du får gärna ha några års erfarenhet från patentbyrå, patentavdelning inom industrin eller patentverk men du kan också vara nyligen utexaminerad från paralegalutbildningen.
  • Du har mycket god datorvana och behärskar Officepaketet väl samt har mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt en utpräglad språkkänsla.
  • Har du ytterligare språkkunskaper är det meriterande.
  • Tjänsten ställer krav på noggrannhet och ansvarskänsla och att du har lätt för att samarbeta.

För att trivas hos oss ska du tycka om utmaningen med ett tidvis högt tempo och korta deadlines. Det ställer krav på att du kan strukturera och prioritera bland dina arbetsuppgifter. Ström & Gulliksson värdesätter medarbetares förmåga att arbeta i team och bygga och vårda sociala relationer. Som paralegal ingår du i ett större team av paralegals och du kommer att ha möjlighet att samarbeta med dina kollegor i teamet på våra kontor i Stockholm, Lund och Malmö. Vi jobbar digitalt över kontorsgränserna för att alltid ge våra klienter bästa sammansättningen i teamet.

Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan med personligt brev, CV och betygskopior per e-mail till christina.cedergren@sg.se. Skriv ”Ansökan paralegal” i ämnesraden på ditt e-mail samt ange vilken ort du är intresserad av. Vi arbetar med löpande urval och välkomnar din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 november 2019.

Läs mer om oss här eller kontakta:

Personalkoordinator Christina Cedergren
040-757 45
christina.cedergren@sg.se

Teamledare Erik Bolmsjö
070-597 52 00
erik.bolmsjo@sg.se