Nyheter

Intensiv startsträcka för Ström & Gullikssons traineer

9 oktober, 2019

Tidigare i höstas välkomnade Ström & Gulliksson årets traineer. Tiolina Östergren, Nastasia Andersson och Emil Tostrup konstaterar att de första veckorna på traineeprogrammet har gått snabbt och varit lärorika. Ovant och nytt? Eller bara spännande och utmanande? Både och. Så låter det när vi träffar de nya traineerna hos Ström & Gulliksson som redan involveras… Läs mer »

Nu söker vi paralegals till Stockholm och Malmö/Lund

2 oktober, 2019

Som paralegal hos Ström & Gulliksson är du en uppskattad medarbetare och en viktig länk till våra externa kontakter. Vi värdesätter ditt engagemang, din serviceförmåga och din språkkänsla. Nu söker vi paralegals till våra kontor i Stockholm och Malmö/Lund. Jobbet som paralegal innebär en omväxlande vardag där du kan kombinera ett spännande arbete med stora… Läs mer »

Nu söker vi patentkonsulter med ambition att utvecklas och en stark passion att skydda innovationer till kontoret i Lund!

25 september, 2019

Vi tycker om samarbeten som växer och mognar. Tillsammans med våra klienter har vi ofta relationer som fortsätter år efter år. Det gäller även relationen med våra medarbetare. Har du en solid bas av teknikkunskap? Är du intresserad av att se idéer förverkligas? Besitter du en stark vilja att försvara innovationer? Nu söker vi patentkonsulter… Läs mer »

Elin Sylvan

”Som patentkonsult får du nära inblick i spännande, innovativa företag”

16 september, 2019

Intressant, engagerande och fascinerande. Så beskriver Europapatentombudet, Elin Sylvan, sitt arbete. – Jag tycker om utmaningar och att få jobba med alla slags patentfrågor. En stor utmaning ligger i att navigera sig fram i det speciella språk som krävs för att både företag och uppfinnare ska känna igen idéen och att formulera ansökan så att… Läs mer »

Europapatentombud ansluter till Ström & Gulliksson i Stockholm

2 september, 2019

Ström & Gulliksson är glada att välkomna William Helin, Europapatentombud, till Stockholmskontoret. William kommer närmast från ABB och ansluter som Europapatentombud till Ström & Gullikssons Stockholmskontor idag. William kommer att bli en viktig spelare i byråns fortsatta utveckling i huvudstadsregionen. Mer om rekryteringen hittar du här!

Patentstrategi – en viktig del av Sveriges innovationskraft

26 juni, 2019

Sverige har utsetts till EUs mest framstående land när det kommer till innovation och behåller denna topplacering  hos flera oberoende institut. Är det banbrytande forskning och geniala uppfinningar som är svaret? Eller kombinationen av vår traditionella tillverkningsindustri, nyskapande start-ups och modiga entreprenörer? En sak är klar, svenska industriföretags förmåga att ställa om och förstå värdet… Läs mer »

Tjänsten tillsatt! Ström & Gulliksson söker paralegal till Stockholmskontoret

7 maj, 2019

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT. Som paralegal hos Ström & Gulliksson är du en uppskattad medarbetare och en viktig länk till våra externa kontakter. Här värdesätts ditt engagemang, din serviceförmåga och din språkkänsla. Jobbet som paralegal innebär en omväxlande vardag där du kan kombinera ett spännande arbete med stora möjligheter till utveckling. Du får självständigt administrera och… Läs mer »

”Patenterad teknologi attraherar partners och skapar värde”

27 mars, 2019

Högkvalitativa forskningstjänster och kompetens att skapa kommersialiseringsbara produkter. En av Christian Hultebergs drivkrafter är att genom forskning och utveckling möjliggöra en omställning av kemiindustrin från fossila till förnyelsebara råvaror. Parallellt med denna innovationskraft finns ett starkt affärsmässigt driv – och insikten om värdeskapande patent. – Patent är avgörande i mina bolag. För varje patent vi… Läs mer »

Ström & Gullikssons traineeprogram – en intensiv och lärorik start

13 februari, 2019

Just nu söker Ström & Gulliksson en ny kull till årets traineeprogram. Programmet sträcker sig över tre terminer med olika delmoment som berör allt från grundläggande patenträtt till utmaningarna i komplicerade patenttvister. – Första månaderna hos oss brukar gå otroligt snabbt, och då våra traineer direkt får börja jobba tillsammans med erfarna patentkonsulter får de… Läs mer »

Tre traineer om Ström & Gullikssons traineeprogram

22 januari, 2019

Stor frihet och starkt stöd. Ett speciellt och tidskrävande hantverk. Vikten av att hela tiden sträva efter att förstå och förbättra sig. Så summerar tre av Ström & Gullikssons traineer sin första tid på patentbyrån och de stimulerande utmaningarna de mött hittills på vägen mot att bli auktoriserade Europapatentombud. Just nu söker vi traineer –… Läs mer »