Nyheter

Ström & Gulliksson rankad bland de fem största PCT-inlämnarna bland svenska patentbyråer

6 december, 2018

Managing IP’s årliga PCT-undersökning som rankar de byrårer som hanterar flest PCT-patentansökningar i de stora jurisdiktionerna lanserades nyligen. I den senaste undersökningen är Ström & Gulliksson rankad bland de fem största PCT-inlämnarna bland svenska patentbyråer. I den här undersökningen rankas företagen i enlighet med antalet PCT-ansökningar som de lämnat in och som hade nationella inträdesdatum… Läs mer »

Ström & Gulliksson växer med nyrekryterade paralegals

9 oktober, 2018

En oumbärlig del av teamet och ofta länken mellan byrån och klienten. Med strategin att hela tiden värdesätta samarbeten som växer och mognar är Ström & Gulliksson glad över att ha anställt ytterligare två paralegals, Victoria Rautila till Stockholmskontoret och Helen Tåstmark till Lundakontoret. Handplockade för sitt engagemang, serviceförmåga och språkkänsla kommer Victoria och Helen… Läs mer »

Ström & Gulliksson återigen uppmärksammat för sin värdeskapande IP-strategirådgivning i IAM Strategy 300 – The World’s Leading IP Strategists

27 augusti, 2018

Återigen har Ström & Gulliksson uppmärksammats för sitt arbete inom strategisk IP-rådgivning, en viktig hörnsten för att utforma lönsamma och långsiktiga affärsstrategier. – För oss är det en självklarhet att alltid finnas vid våra kunders sida under idéens och patentets hela livscykel och vår strategiska rådgivning baseras på ett outtröttligt engagemang, erfarenhet och ett aldrig… Läs mer »

Ström & Gulliksson söker patentparalegal till kontoret i Malmö

19 augusti, 2018

Vill du arbeta som paralegal hos oss? Hos oss är våra paralegals uppskattade medarbetare och en viktig länk till våra externa kontakter. Ström & Gulliksson erbjuder en omväxlande vardag där du kan kombinera ett spännande arbete med stora möjligheter till utveckling. Arbetsbeskrivning. I rollen som paralegal får du självständigt administrera och koordinera patentärenden i samråd med… Läs mer »

Ström & Gulliksson får topp-ranking av IAM Patent 1000 2018

7 juni, 2018

2018 års IAM Patent 1000 ranking av ledande patentbyråer och patentombud har publicerats och Ström & Gulliksson gläds åt att vara en ”Highly recommended” patentbyrå i Europa. – För oss bekräftar rankingen vår position som en av Europas främsta patentbyråer, säger Rikard Roos, Managing Partner hos Ström & Gulliksson. IAM nämner bland annat att Ström &… Läs mer »

Spago Nanomedical AB: ”Vi värdesätter att ha tillgång till en patentkonsult med gedigen forskarbakgrund”

28 maj, 2018

Med en långsiktig affärsmodell som bygger på utlicensiering och strategiska partnerskap är patenten avgörande för Spago Nanomedical AB. Samarbetet med Ström & Gulliksson bygger på förtroende och att de hos Europapatentombudet Maria Weineisen har hittat exakt rätt kompetens och erfarenhet.  Med fokus på utveckling av nanomaterial för tumördiagnostik och behandling av cancer har Spago Nanomedical AB… Läs mer »

Full rörelsefrihet och starka patentskydd – grunden i Coxa Carry

22 maj, 2018

Trenden är stark. Allt fler lägger allt mer pengar på avancerad sportutrustning och kraven på full rörelsefrihet och komfort är höga.  – Att som företag ha en välrenommerad byrå som Ström & Gulliksson i ryggen ger styrka och värde och är en kvalitetsstämpel för både intressenter, banker och investerare, säger Coxa CarrysVD och grundare, Claes Bergkvist.… Läs mer »

Ström & Gulliksson söker patentparalegal till kontoret i Lund

30 april, 2018

Vill du arbeta som paralegal hos oss? Hos oss är våra paralegals uppskattade medarbetare och en viktig länk till våra externa kontakter. Ström & Gulliksson erbjuder en omväxlande vardag där du kan kombinera ett spännande arbete med stora möjligheter till utveckling.  Arbetsbeskrivning. I rollen som paralegal får du självständigt administrera och koordinera patentärenden i samråd med… Läs mer »