Nyheter

I år går vår julgåva går till Hjärnfonden

29 november, 2020

Hjärnfondens vision är att ingen ska behöva lida av sjukdomar, skador eller funktionsnedsättningar i hjärnan. Hjärnfonden är en ideell insamlingsstiftelse utan statligt stöd, som har till uppgift att samla in och fördela pengar till forskning samt informera om hela hjärnan och alla dess sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar. Hjärnfonden finansierar forskning och delar ut stipendier och… Läs mer »

Europapatentombud Malin Ahlgren och Albin Persson – nya i ledningsgruppen för Ström & Gulliksson

12 november, 2020

I oktober välkomnades Malin Ahlgren och Albin Persson till byråns ledningsgrupp och de har även fått nya roller med ansvar för Paralegal-teamet respektive Mekanik-teamet på Ström & Gulliksson.  Malin Ahlgren, nyligen utsedd till Rising Stars 2020 by Managing Intellectual Property, ser fram emot att genom ledningsgruppen verka för att bibehålla och vidareutveckla bolagets teamkänsla. – Förutom alla anställdas individuella erfarenhet… Läs mer »

Kundcase Crunchfish – Offensiv patentstrategi med världen som marknad

11 november, 2020

Det är en entusiastisk Joachim Samuelsson, VD och huvudägare i börsnoterade Crunchfish på Nasdaq First North, som berättar om bolagets senaste satsning på offlinebetalning och vad som lägger grunden för global framgång: en offensiv patentstrategi. Idag när mindre än vart tionde köp i Sverige sker med kontanter driver Sveriges välfungerande IT-infrastruktur på marginaliseringen av fysisk… Läs mer »

Årstaxeadministratör sökes till Ström & Gulliksson, Malmö

8 november, 2020

Ström & Gulliksson är en europeisk patentbyrå och en självklar samarbetspartner för en mängd innovativa företag, både nationella och internationella. Att betala årstaxor är avgörande för att patentskyddet ska kunna upprätthållas. Att administrera detta är ett kvalificerat arbete där du behöver vara noggrann, flexibel och nyfiken. Nu söker vi en årstaxeadministratör som vill jobba i… Läs mer »

Nu stärker vi upp vårt team av paralegals med fyra rekryteringar

10 september, 2020

Nu välkomnar Ström & Gulliksson inte mindre än fyra nyrekryterade paralegals: Helena Andersson, Irtefa Haque, Petter Lindgård och Monica Hörnell.  – Att stärka upp alla våra kontor med fler paralegals är en otroligt bra start på hösten! Vi värdesätter kvalitet och kompetens i alla led och paralegals är en otroligt viktigt länk till alla våra externa… Läs mer »

Europapatentombud Peter Ekwall – kontorschef för Ström & Gullikssons etablering i Göteborg

Att strategiskt skydda innovationer hela vägen ner till minsta detalj kräver engagemang, erfarenhet och tätt samarbete byggt av förtroende. Det menar nyrekryterade Europapatentombudet Peter Ekwall som axlat rollen som kontorschef för Ström & Gullikssons påbörjade nya satsning i Göteborg.  – Jag ser fram emot att driva utvecklingen av Ström & Gullikssons närvaro i Göteborgstrakten och… Läs mer »